Pehea e hoʻohana ai a hoʻokomo i nā heleuma Drywall: Nā ʻōlelo aʻoaʻo mai ka Pros

No laila, loaʻa iā ʻoe kekahi mau mea e kau ai, akā ʻaʻole makemake ʻoe e pau lākou i ka hāʻule ʻana mai ka pā a nahaha i loko o ka miliona mau ʻāpana? ʻO ka wili ʻana i nā heleuma i hoʻopaʻa ʻia, nā bolts Morley, a me nā heleuma hoʻololi.
ʻO ka mea maʻamau, e hoʻohuli ʻia kāu koho heleuma drywall a puni ke kaumaha o ka mea āu e makemake ai e kau. ʻano ʻano.
Aia kekahi mau heleuma drywall i helu ʻia ma 100 paona a ʻoi aku paha.
No Molly Bolts a i ʻole “Hollow Wall Anchors” ʻelua mau koho maʻamau iā ʻoe: kuhikuhi a ʻaʻole kuhikuhi.Hiki iā ʻoe ke hāmare iā lākou i kahi. Hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā bolts Molly me nā poʻo ʻili.
Hiki i nā heleuma bolt ke hoʻopakele i ka lā i loaʻa iā ʻoe nā mea kaumaha e kau ʻia akā ʻaʻole hiki ke loaʻa i nā studs pā e kau ai. e ʻae i ka hoʻololi ʻana. Pono kēia i kahi puka ʻoi aku ka nui ma mua o ka laulā o ke poʻo wili, no laila hiki ke hoʻohana ʻia nā bolts toggle i ka hui pū me nā pale e uhi ana i ka puka. o ke kaumaha, e hāʻule ana kāu pā maloʻo palupalu inā ʻoe e kau i ke kaumaha nui ma luna o lākou.
ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o nā bolts Molly a i ʻole toggle bolts, makemake mākou iā Snaptoggles. He maʻalahi ke kumu - hiki iā ʻoe ke wehe i nā bolts a hoʻokomo hou iā lākou e like me ka mea e pono ai. Molly bolts, ʻoiai he mau ʻanuʻu ko lākou:
I kekahi manawa ua hoʻopā ʻole ʻoe i nā puka heleuma drywall. Ke hana ʻia kēia, he nui kāu mau koho:
ʻOiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke pale i ka hapa nui o kēia mau pilikia ma ka hōʻoia ʻana e hahai i nā ʻōlelo aʻoaʻo i ʻōlelo ʻia. Paipai pū mākou i ka wili ʻana i ka pololei ma mua o ka "reaming" i ka wā e wili ai. Mālama kēia i nā mea āpau i ka nui i manaʻo ʻia. nui loa ia, hiki iā ʻoe ke wili i ka heleuma maloʻo ke hoʻokomo ʻoe i ka wili.
ʻO ka mea nui e pili ana i nā heleuma drywall, ʻo ia ka mea e haʻi iā ʻoe i ka nui o ka lua e wili ai. .
E noʻonoʻo i ka hope o ka pūʻolo, a i ka wā e loaʻa ai kāu mau heleuma maloʻo, e ʻohi i nā ʻāpana maikaʻi loa i ka hale kūʻai.
He mau mea wale nō e pono ai ʻoe e hopohopo i ka wā e hana ai i kekahi heleuma maloʻo e koi ana i nā lua i hoʻopaʻa ʻia ma mua. pā a i ʻole he mau mea keakea ʻē aʻe paha?
ʻO ka mea maʻamau, pono ʻoe e ʻoki i ka pā maloʻo - e hana i kahi kaʻina maʻalahi a wikiwiki. Akā naʻe, inā pono ʻoe e hana i nā studs, makemake paha ʻoe e koho i kahi heleuma hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka lāʻau e like me ka mea e pono ai. Makemake ʻoe e hōʻoia i ka hohonu o kou lua i ka heleuma maloʻo, me ka hoʻohui ʻana i kahi 1/8″ hou aʻe i ka helu no ka wili ʻana mai ke kua.
I ka wā e pili ana i nā paia poloka waho, paipai mākou e ho'āʻo ʻoe e hoʻohana i nā ʻāpana ʻoki ma ka liʻiliʻi ma hoʻokahi ʻaoʻao. Ua ʻike mākou he 3″ lōʻihi Tapcon screws e hana maikaʻi no ka hoʻopaʻa ʻana i nā paia poloka, inā ʻoe e hahai i nā kuhikuhi no ka hoʻonohonoho pono ʻana.
Inā loaʻa iā ʻoe kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo, hoʻopunipuni a me nā nīnau e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā heleuma drywall, e ʻoluʻolu e waiho iā lākou ma ka ʻatikala ma lalo.
Inā ʻaʻohe ona mea hana ponoʻī, ʻo Chris ka mea maʻamau ma hope o ka pahupaʻikiʻi, e hana maikaʻi ana ke koena o ka hui. lauoho i ka wā e nānā ana iā Liverpool FC. Aloha ʻo ia i kona manaʻoʻiʻo, ʻohana, nā hoaaloha a me ka koma Oxford.
ʻO nā mea hana hoʻopaʻa e hōʻike ana i nā mea hana hou Ridgid Cordless Puna 2022 Ke ninini ʻia nei nā mea hana a me nā pihi Ridgid hou i kou Home Depot a loaʻa ma ka pūnaewele. Hoʻohana ʻia ka mea hoʻomaʻemaʻe vacuum […]
I ko mākou ʻike ʻana i kā mākou mau makahiki kākau, ʻaʻole mākou i pane i ka nīnau o ka mea nāna e hana i nā mīkina lima hana maikaʻi loa, pono… pono e hana ʻia kekahi mea. kekahi. Makemake mākou e uhi i nā noi āpau. ʻO kēia [...]
ʻOiai ka nui o nā koho, ʻo ka loaʻa ʻana o ka pae ʻōpala maikaʻi loa ʻaʻole ia he hana hoʻoikaika kino. Ma ka laulā, nui nā koho kaulana. he pae ʻuhane, eia kekahi […]
He mea maikaʻi loa ka Stud Finder no ka huli ʻana i nā studs ma hope o nā paia. ʻO ke ʻano "tap and guess" i hoʻāʻo ʻia a ʻoiaʻiʻo paha e hana i kahi kui, akā ʻehia ka nui o nā lua āu e makemake ai i ka pā? ka huhū a me ka pena hou ʻana e hele mai ana me kekahi o nā ʻano hana hou.
Ua noiʻi nui wau a ʻaʻole hiki iaʻu ke loaʻa kahi pane i nā kikoʻī kikoʻī no nā heleuma maloʻo plastik. He ʻano heleuma koʻu a ʻo ka mea maʻamau e hoʻokomo ʻia nā wili i loko o nā heleuma. 'Ōlelo maʻamau ka pahupaʻi "#6 a i ʻole #8 wili". Drywall, lāʻau, pepa metala? He mea nui anei ke kaula i ka wā e hoʻokomo ai i kahi heleuma plastic? Eia kekahi, he aha ka lōʻihi o ka wili e hoʻohālikelike ʻia me ka lōʻihi heleuma? Mahalo nui loa!
E hōʻoia mua ʻaʻole ʻoe he mau studs kahi āu e manaʻo ai e hoʻokomo i nā heleuma maloʻo.
Ma ke ʻano he Amazon Associate, hiki iā mākou ke loaʻa ka loaʻa kālā ke kaomi ʻoe i nā loulou Amazon. Mahalo iā ʻoe no ke kōkua ʻana iā mākou e hana i kā mākou makemake.
ʻO ka Pro Tool Reviews kahi hoʻolaha pūnaewele kūleʻa e hāʻawi ana i nā loiloi hāmeʻa a me nā nūhou ʻoihana mai ka makahiki 2008. I kēia ao o ka nūhou pūnaewele a me ka ʻike pūnaewele, ʻike mākou ua ʻoi aku ka nui o nā poʻe loea e noiʻi i ka hapa nui o kā lākou mea kūʻai mana nui ma ka pūnaewele. hoihoi.
Hoʻokahi mea e hoʻomaopopo ai e pili ana i nā loiloi Pro Tool: pili mākou i nā mea hoʻohana pono a me nā ʻoihana!


Ka manawa hoʻouna: Iulai-12-2022